Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Stranica 37 / 37. Previous  1 ... 20 ... 35, 36, 37

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on pet stu 03, 2017 1:24 pm

NAPRAVILA PARFEM OD VAGINALNIH SOKOVA: Novinarka testirala muškarce s kojima je izlazila, evo kako je prošlo


Vjeruje se da miris koji oslobađamo – kemikalije poznate kao feromoni – igraju veliku ulogu u zavođenju.


Jedna je žena otišla u krajnost i to zaista testirala – koristila je vlastite vaginalne sokove kao afrodizijski parfem za privlačenje muškaraca. Nakon što je provela istraživanje o tome, novinarka Allison Ramirez otkrila je da u osnovi samo trebate staviti prst tamo dolje, a zatim nanijeti svoj “prirodni parfem” na pulsne točke.

Prema povijesnim knjigama, to je bila metoda zavođenja koju su koristile kurtizane srednjovjekovne Europe – one su doista stavljale svoje vaginalne sekrete iza ušiju i na vrat. Ali Allison je smatrala da je to “pomalo necivilizirano” i obratila se za pomoć kreatorima parfema da stvori svoj vlastiti personalizirani miris.

Ramirez je svoj parfem testirala na velikom broju muškaraca s kojima je izlazila i ugodno se iznenadila uvidjevši da djeluje. Jedan je spoj završio poljupcem za fotografiju, a jedan SMS dogovorom za sljedeći sastanak.

Novinarka iz Los Angelesa, koja je ovaj eksperiment provela za Cosmopolitan, konzultirala se sa Saskiom Wilson-Brown, koja vodi radionice za stvaranje parfema. Ona joj je rekla da eterična ulja cimeta, anisa i benzoina imaju afrodizijska svojstva i da bi mogla raditi pomiješana sa ženskim sokovima.

Međutim, upozorila je da “tjelesne tekućine i znoj nisu stabilni, i da vjerojatno ne bi bili dobri u takvoj formuli”. Istaknula je neke mirise koji potiču cirkulaciju krvi u muški spolni organ, a to su: pita od bundeve, lavanda, gospina trava i krafne. Na kraju su se dogovorile da će Allisonine sekrete pomiješati s cedrom, ružom i cibetom.

Naoružana svojim tajnim oružjem novinarka se upustila u izlaske s raznim muškarcima. Prve večeri susrela se sa starim prijateljem, s kojime je završila u pijanom poljupcu za fotografiju.
“I onda odjednom – zubi! Bilo je smiješno, ali je i boljelo”, rekla je i objasnila kako joj je prijatelj rekao da se nije mogao suzdržati od ugriza zbog parfema koji je nosila.
Drugog je dana otišla u McDonald’s, gdje je, kaže, dobila osmijeh od blagajnika koji joj inače naplati bez ikakva izraza lica. Našla se i s prijatelejm svog prijatelja. Iako tijekom druženja nije pokazivao da na njega djeluje parfem, tajanstveni joj se muškarac javio sljedećih dana rekavši kako mu je bilo lijepo s njom i da bi je volio opet vidjeti.
Sve u svemu, Allison nije doživjela nijedno negativno iskustvo s muškarcima koje je podvrgnula svom eksperimentu, što potvrđuje uspješnost metode zavođenja iz davnina.
avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on pet stu 03, 2017 1:59 pm

[EKSKLUZIVNO] OVO NIJE ŠALA 
Muškarac završio na koprivničkoj hitnoj jer mu je u anusu zapeo vibrator koji mu je cijeli dan vibrirao u stražnjici

Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je - riječi su kojima se supruga obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove obiteljske kuće, a kada su stigli - šok.

Ovoga tjedna dogodio se neobičan slučaj o kojem već bruji čitav grad. To i nije ništa čudno, obzirom da je muškarcu u anusu zapeo – vibrator.

Kako neslužbeno doznajemo iz pouzdanih izvora, njegova je supruga zvala đurđevačku Hitnu pomoć, obzirom da je obitelj iz mjesta kraj Đurđevca.
– Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je – riječi su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove obiteljske kuće, a kada su stigli – šok.

Muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali ako žena i djeca izađu iz prostorije.
Oni su to i učinili, a onda je uslijedio još veći šok. Priznao im je da u stražnjici cijeli dan ima vibrator, koji mu već dulje vrijeme vibrira u anusu.
Probao ga je izvaditi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je pozvati liječničku pomoć.

Medicinari su vidjeli da vrag šalu bere i hitno ga odveli na odjel Hitne pomoći u koprivničku bolnicu.
Tamo je podvrgnut operativnom zahvatu da mi bu izvadili vibrirajući umetak. Kako doznajemo, muškarac se uspješno oporavio, a čini se da mu ovakav način samozadovoljavanja uskoro neće pasti na pamet.
avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on pet stu 10, 2017 12:42 pm

BLUDNIK NAPAO POLICAJCA 'Stajao je gol, s ukrućenim spolovilom. Kada sam mu prišao, gurnuo me u more'

Robert Krištović s prebivalištem u Svetom Ivanu Zelini nasrnuo je na policajca kad ga je ovaj pokušao upozoriti na kršenje ćudoređa, s obzirom na to da je bio gol na javnoj opatijskoj plaži

RIJEKA Taj dan sam bio izvan službe, stanujem u blizini plaže na kojoj se incident i dogodio. Zvao me susjed koji je bio na poslu, zamolivši me da se spustim dolje na plažu jer ga je zvala prijateljica i rekla mu da je tamo dolje na plaži jedan čovjek gol, da se samozadovoljava, da vrijeđa i uznemirava kupače, djecu i odrasle osobe na plaži. Otišao sam tamo, spustio se na šetnicu s koje se vidi plaža i vidio gospodina da stoji na mostiću gol. Meni je bio okrenut leđima, bio je gol, vidio sam desnu ruku, ustvari lakat, da se samozadovoljava.Pristupio sam mu, izvadio službenu iskaznicu, legitimirao se, predstavio da sam policajac i rekao mu da se obuče i krene sa mnom. On se okrenuo i rekao mi »ma koja si ti policija«. Prišao sam mu, jer je bio udaljen od mene oko dva metra, on je nastavio hodati po mostiću i spustio se do mora. Bio je gol s ukrućenim spolovilom. Svojom lijevom rukom uhvatio sam ga za desni lakat, ali kako je bio namazan uljem istrgnuo se, iskliznuo mi je, a drugom rukom me odgurnuo o prsa pa sam ja pao u more. Potrgao mi je majicu, pao sam s torbicom i dokumentima, policijskom iskaznicom i mobitelom u more.

Kršenje ćudoređa


Tako je opisao događaj policijski službenik pozvan kao svjedok pred vijećem kojim predsjeda sutkinja Brankica Grgurić. Sudi se tridesetogodišnjem Robertu Krištoviću s prebivalištem u Svetom Ivanu Zelini, optuženom za napad na službenu osobu. Nasrnuo je na policijskog službenika u trenutku kad ga je ovaj pokušao upozoriti na kršenje ćudoređa, s obzirom na to da je bio gol na javnoj opatijskoj plaži. Događaj se zbio početkom srpnja na opatijskoj plaži ispod kućnog broja 157 Ulice maršala Tita.

– Po izlasku iz mora prešao sam preko mostića i vidio da je optuženog zadržao drugi kolega koji je također bio izvan službe, ali ga je zadržao na izlazu s plaže. Te prigode imao sam na sebi odjevene kratke hlačice, majicu i japanke – kazao je svjedok. – Okrivljeni je bio sam, nije imao društvo. Došao sam do kolege koji je zadržao okrivljenog, pozvali smo ophodnju i nakon desetak minuta u kojem vremenu nije pružao otpor, sjedio je pored nas, ali nas je verbalno vrijeđao, psovao »J... vam mamica policijsku, odj... od mene, mogu drkati gdje god hoću, Nabijem vas na k...«.

Roza hlačice


– Iskaz svjedoka netočan je 95 posto – procijenio je optuženi. – Netočno je da je došao u japankama i majici, bio je gol do pasa, nije se predstavio. Nisam psovao, laže da me zatekao golog, imao sam kratke roza hlačice Tommy Hilfiger. Laže da je bilo djece i kupača, bilo je ljudi, ali na sto metara udaljenosti. Spolovilo mi nije bilo ukrućeno.

Za razliku od optuženog, svjedok je ustrajao u svom iskazu. I drugi policijski službenik je ispitan kao svjedok koji je u tom trenutku bio na drugoj plaži udaljenoj možda tridesetak metara. Vidio je natezanje kolege s okrivljenim koji je bio gol.

– I meni je rekao kad sam ga zadržao: »Koji si ti k..., kakva si ti policija?«. Tada je bio obučen, rekao sam mu da sjedne i poslušao me. Za desetak minuta stigla je ophodnja, za vrijeme čekanja policije optuženi je bio bahat i arogantan, vrijeđao nas je.

U nastavku postupka sutkinja će saslušati još nekoliko očevidaca spornog događaja.

avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on uto stu 21, 2017 11:54 am

Klitoris raste cijeloga života - s godinama bude 7 puta veći
Njegova veličina varira od žene do žene i nema utjecaj na intenzitet zadovoljstva, ali ima udaljenost klitorisa od rodnice - ako je bliže, žena lakše dolazi do orgazmaDok se muškarcima testisi i penis smanjuju ulaskom u pozne godine, žene tih problema nemaju - njima klitoris raste cijeloga života. To se događa zbog hormonalnih promjena u tijelu i objašnjava zašto mnoge više uživaju u seksu u starijoj dobi.


Od ulaska do izlaska iz puberteta, klitoris se poveća skoro dva puta. Do 32 godine ženina života dimenzija će mu biti čak četiri puta veća u odnosu na razdoblje ulaska u pubertet, a nakon menopauze je čak sedam puta veći nego što je bio nakon rođenja. Inače, dio klitorisa koji se može vidjeti je prosječne veličine do centimetra dok se u unutrašnjosti proteže do deset centimetara. U klitorisu se nalazi 8000 živčanih završetaka, duplo više nego u penisu, otkriva portal alternet.org.


Još neke činjenice o klitorisu:
  • Studije pokazuju da između 50 i 75 posto žena može doživjeti orgazam samo ako im se stimulira klitoris. Bez toga nikako ne mogu doživjeti vrhunac.


  • Orgazam do kojeg dolazi stimulacijom klitorisa traje između 10 i 30 sekundi.

  • Klitorisu je jedina uloga u tijelu da ženi pruža zadovoljstvo.


  • Njegova veličina varira od žene do žene i nema utjecaj na intenzitet zadovoljstva. Prosječna širina iznosi 0,8 centimetara, a duljina 1,6 cm.


  • Žene kojima se klitoris nalazi bliže rodnici lakše dolaze do orgazma, pokazala je studija dr. Kim Wallen i Elisabeth Lloyd koje su napisale knjigu "Žensko seksualno uzbuđenje: Anatomija genitalija i orgazam za vrijeme seksualnog odnosa". POGLEDAJTE VIDEO: Nevjerojatne činjenice o našem tijelu koje vjerojatno niste znali
avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on uto stu 28, 2017 1:55 pm

MUŠKA RANJIVOST

Ova je žena mjesecima fotkala penise - i to s dobrim razlogom


U knjizi pod nazivom Manhood, svaki penis priča svoju priču, a ono što je autorica otkrila o muškoj ranjivosti zaista je prekrasno


Fotografkinja Laura Dodsworth izdala je knjigu od 100 različitih fotografija - penisa! U knjizi se nalaze svi. Mlađi, stariji, veći, manji, duži i kraći. Sudionici imaju između 20 i 92 godine, a ono što je autorica zaključila svašta nam govori o muškarcima. Iako joj je za svaku fotografiju trebalo samo 10 sekundi, intervju sa svakim od njih trajao je puno duže i sve je dokumentirano u knjizi. Kako kaže autorica "jednom kada netko otkrije tijelo, puno im je lakše ogoliti i dušu."


Ono što ju je najviše iznenadilo je cijeli proces srama i anksioznosti koji muškarci imaju o veličini svojeg penisa. Također, ostala je iznenađena koliko taj sram utječe na cijeli njihov život, prenosi Miss7.


U knjizi se nalazi priča transrodnog muškarca koji je uložio u "najveći i najbolji", biznismena kojeg je njegov mali penis naučio poniznosti i ovisnika o seksu čija mu ga je žena zaprijetila odrezati. U prijevodu, priče su zanimljive same po sebi i uvijek je iznenađujuće čuti pod kolikim su zaista pritiskom muškarci, baš kao i žene.


"Imala sam osjećaj da su muškarci stavljeni u određeni kalup, baš kao što smo i mi žene stavljene u kalupe pa sam ih htjela bolje upoznati i čuti njihove priče. Kako muškost obično poistovjećujemo sa penisima, ovo se činio kao dobar početak za razvoj jedne dobre i počne priče.", kaže autorica. Potpisujemo! Ponekad nas stvarni netko treba podsjetiti da se i muškarci bore s ranjivošću, samopouzdanjem i sramom, baš kao i mi...


avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on uto pro 12, 2017 2:40 pm

POJAVA IMA NAZIV

PRSKATE LI NA SVE STRANE DOK MOKRITE? Urolog otkriva koji su mogući razlozi nepravilnog mlaza i kako ga popraviti


Ako špricate posvuda dok mokrite, trebali biste posjetiti liječnika – nakon što pobrišete dasku WC školjke.Mlaz mokraće koji se širi na sve strane i u svim smjerovima umjesto da ravnomjerno curi prema dolje, može značiti da nakupine sjemena kod muškaraca ili iscjetka kod žena blokira mokraćovod. Razlozi mogu biti svakakvi – od posljedica seksa do bubrežnih kamenaca. Iako je uobičajeno ne imati svaki put pravilan mlaz, ako vam se to događa pod normalno, riječ je ostanju koje se naziva uretralnim stezanjem, što se lako rješava neinvazivnim metodama. Stanje mogu uzrokovati spolno prenosive bolesti, rak prostate ili porod kod žena. Liječnici savjetuju kako se možete riješiti neugodnog špricanja.

Urin puno govori o vašem zdravlju, od boje do mirisa i dosljednosti, a ako prskate dok mokrite, to bi mogao biti znak ozbiljnih, ali i ne tako ozbiljnih stanja. Mokraćovod je cijev koja vodi urin iz mjehura tako da se može osloboditi iz tijela. Obično je dovoljno širok da urin slobodno struji kroz njega, ali kada se sužava ili nešto blokira protok, može doći do prskanja kao kada držite prst ispred crijeva za vodu.


Privremene pojave nisu zabrinjavajuće

Urolog dr. Sovrin Shah u bolnici Mount Sinai u New Yorku objasnio je zašto do toga dolazi: “Prskanje mokraće može se dogoditi ako se uretralni otvor zalijepi, a ponekad se mlaz sam popravlja prilikom izlaska. Tjelesne tekućine, kao što je sperma, mogu uzrokovati da se otvor mokraćovoda drži zajedno, zbog čega mnogi ljudi doživljavaju fenomen raspršivanja nakon seksa.” Dodao je da dovoljno jak mlaz urina obično može izbaciti ostatke, tako da se prskanje zaustavi do kraja pražnjenja.


U žena, slabi mišiće oko uretre mogu otežati izbacivanje bilo kakvog iscjetka koje uzrokuje začepljenje prolaza. Dr. Shah kaže da sve što narušava dobar protok urina utječe na način na koji on izlazi van – i to vrijedi za oba spola. Strana tijela poput bubrežnih i drugih vrsta kamenaca koji prolaze kroz urin mogu također uzrokovati začepljenje prolaza, što dovodi do prskanja. Mali, tvrdi talog minerala i soli prolazi kroz uretru, a proces je obično bolan. No, kada izađe, vaš se mlaz treba vratiti u normalu. To su sve privremene pojave koje vas ne trebaju brinuti. Međutim, ako stalno prskate okolo, trebali biste se obratiti liječniku. “Ako se to redovito događa, moglo bi biti nešto pogrešno s uretralnom anatomijom”, rekao je Shah.

Neinvazivne metode za širenje uretre

Ako je prskanje uzrokovano suženom uretrom, to znači da imate uretralno stezanje, stanje koje uglavnom utječe na muškarce, ali može mučiti i žene. Dr. Shah kaže da je uretralno stezanje uzrokovano ožiljcima u uretri, obično od traume. Za muškarce, ta trauma može uključivati ​​upalu zbog raka prostate, ozljedu na leđima ili ozljedu tijekom seksa, uključujući frakturu penisa ili zdjelice. Drugi ožiljci uzrokovani su infekcijom spolno prenosivih bolesti, uključujući klamidiju, a oštećenje može trajati dugo nakon što je infekcija nestala. Ova trauma uzrokuje da se uretra postupno sužava, što otežava protok urina i može dovesti do bolnog uriniranja kao i prskanja.


Za žene, ožiljak se može dogoditi od poroda ili od ozljede spolovila, ovisno o penetraciji, sili i kutu ulaska penisa. Primarno liječenje uretralnog stezanja je širenje uretre koristeći medicinski instrument zvan dilator. Tijekom vremena, veći dilator će postupno povećati širinu uretre. Još jedna nekirurška opcija je provesti stalni urinarni kateter. Ovaj postupak se obično radi u teškim slučajevima i ima rizike, kao što je iritacija mokraćnog mjehura i infekcije mokraćnog sustava. Ali operacije mogu dovesti do više ožiljaka, što može značiti više prskanja, piše Daily Mail.
avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by besposlenpop on čet pro 21, 2017 12:27 pm

VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI

GOTOVO POLA METRA: Čovjeku s najdužim penisom na svijetu zbog dužine organa dodijeljen invaliditet


Muškarcu s najdužim penisom na svijetu oddijeljen je status invalida zbog organa dužine 48cm.Roberto Esquivel Cabrera (55) ima penis koji je toliko dug da mu doslovno visi ispod koljena, a on kaže kako zbog njegove ogromne veličine ne može raditi. Postao je poznat 2015. nakon viralnog videa na kojem je mjerio težinu svojeg uda kako bi dokazao autentičnost, piše Mirror.

Teškoće u raduČak su i režiseri porno filmova pokazali zanimanje za snimanje filmova s njime. No sada je Roberto navodno i službeno registriran kao invalidna osoba jer zbog duljine penisa ne može kleknuti ili nositi uniformu. “Ne mogu trčari brzo pa firme imaju loše mišljenje o meni. Kazu da će me nazvati, ali nikada to ne učine”, kaže.
Vlasti su isprva odbacile njegov zahtijev za invaliditetom, ali Roberto, iz meksičkog grada Saltille, kaže kako je sada odobren. “Svaka četiri mjeseca mi daju neku financijsku pomoć ali to nije dovoljno. Svaki dan idem u banku hrane kako bi u 12 sati dobio obrok.”


Ne žele ga u GuinnessuRoberto je prošao kroz medicinsko ispitivanje, kao i slikanje roendgenskim zrakama kako bi zadovoljio sve koji su sumnjali u njegove tvrdnje. I doktori su potvrdili kako se, “sudeći po 3d skenu” radi o pravoj stvari. Jedan od liječnika je rekao kako je glavni dio penisa dug tek nešto više od 15cm, dok je ostatak samo višak kože.
Roberto je već nekoliko puta odbio operaciju, unatoč liječničkim savjetima kako bi to bili najbolje za njega. “Savjetovali smo mu, ‘gospodine Roberto, najbolje za vas bi bilo da doktori daju vašem penisu normalan oblik tako da vas ne boli, kako bi mogli imati spolne odnose, kako bi mogli imati djecu”, rekao je doktor David Jesus Gonzales. “Ali on to ne želi prihvatiti, radije će imati penis veći od svih drugih.”
Roberto je priznao kako bi volio da mu njegov ogroman penis osigura mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda. “Poznat sam zbog najvećeg pernisa na svijetu”, rekao je. “Stretan sam sa svojim penisom, znam da nitko nema velog kao ja. Volio bi biti u Guinnessovoj knjizi rekorda ali oni ne priznaju ovo kao rekord.”


avatar
besposlenpop

Posts : 4337
Join date : 03.06.2014
Age : 58
Location : Zagreb West

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Re: Kurac, pička, jebanje, guzica ...

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 37 / 37. Previous  1 ... 20 ... 35, 36, 37

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.