Net-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wajter raport

+4
bitvica
besposlenpop
Gnječ i tvornica čokolade
darla_
8 posters

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Wajter raport - Page 9 Empty Re: Wajter raport

Postaj by besposlenpop čet vel 18, 2021 10:48 am

Tomica.Bombadil je napisao/la:Sto obicno doruckujete? Doruckujete li uopce?
...
Jogurt.
besposlenpop
besposlenpop

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c042.gif

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica čet vel 18, 2021 11:04 am

besposlenpop je napisao/la:
Tomica.Bombadil je napisao/la:Sto "je"? Potvrda da vidis banner ili da je prevelik?
Prevelik.

Bolje?
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica čet vel 18, 2021 11:05 am

...
Jogurt.

Samo jogurt? Ni kruh, ni krekeri, nita?
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet vel 18, 2021 11:56 am

Tomica.Bombadil je napisao/la:
...
Jogurt.

I kavu.  Cool
besposlenpop
besposlenpop

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet vel 18, 2021 11:56 am

Tomica.Bombadil je napisao/la:Sto "je"? Potvrda da vidis banner ili da je prevelik?
Prevelik.

Bolje?
Jabi još manji.  Grin
besposlenpop
besposlenpop

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ čet vel 18, 2021 1:02 pm

'Kemijski put za sintezu bustera energije' zvuci kao naslov nekog lijepog ASMR videa. Grin

Pa ja sam u biti imala ideju za nesto jace  Laugh.

Ali danas u vrijeme skrinanja ne smijes vise nista napisati, jos zavrsim u buksi zbog zajebancije.

Samo cu reci da sam iz kemije htjela raditi za praktikum iz sinteze kemijskih spojeva, sintezu cocaina, full su me odbili, ne znam zasto  Cry Grin.
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ čet vel 18, 2021 1:08 pm

Za dorucak jedem kavu i cigarete, marendam oko 11, tako mi je navika iz sljakerskih dana  zubo

Iako sad zbog secera su mi odrzali predavanje da moram doruckovati, dobila sma cijeli plan prehrane i kaze i sad tako jedite i na idealnoj tezini ce te biti za otprilike 6 mjeseci. Reko moj doktore ja ako tako budem jela za sest mjeseci cu biti na lijecenju od anoreksije, bogte. dorucak snita kurha i fetica salame nemasne ili sira posnog, skupljena saka kuhan rize i odrezak velicine tvog dlana i salata. vecera sicno, uzine vocka Nikakvi seceri u nikojem obliku, ne vise od 10g masnoce dnevno, nema kruha, tijesta, alkoholoa. Reko jel smijem pusiti? Pa nebi smjeli ali ako morate. Reko pa moram, od cega cu inace umrijeti? Ovako ako cu jesti, nikako u grob bogte  Laugh
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet vel 18, 2021 7:12 pm

darla_ je napisao/la:...

Iako sad zbog secera ...
Kaj i to?!  Shocked
A bokte, pati si ko Jeremija.
besposlenpop
besposlenpop

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica čet vel 18, 2021 9:07 pm

Samo ukratko.. Pratimo slijetanje na Mars, je li tako? Happy

Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet vel 18, 2021 11:53 pm

Tomica.Bombadil je napisao/la:Samo ukratko.. Pratimo slijetanje na Mars, je li tako? Happy

Očekujem da tamo nađe člansku HaDeZeta.  teet
besposlenpop
besposlenpop

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ pet vel 19, 2021 11:22 am

Kaj i to?!  Shocked

To ti je bolest stresa tako su mi rekli, znas, tak da nemoj ti meni Jeremije, Peremije.

Tehnicki imam preddijabetes, sto bi zacilo isto sto i dijabetes samo se moze regulirati prehranom za sada  Grin. Ne moram se bosti, ne moram piti tablete i tako to.
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ pet vel 19, 2021 11:22 am

Tomica.Bombadil je napisao/la:Samo ukratko.. Pratimo slijetanje na Mars, je li tako? Happy

Nije  Sad, ali sad cemo pogledato video.
darla_
darla_

Tomica likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by Gnječ i tvornica čokolade uto vel 23, 2021 12:43 am

pogled na dolinu Neretve sa dna odavno nestalog isušenog Jadranskog mora nakon sto godišnje apokalipse HDZ-a

Tomica likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto vel 23, 2021 1:08 am

neretva- šmeretva...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica uto vel 23, 2021 9:54 am

Dobro vam jutro!

Fora mi je promatrati to tlo ondje na Marsu. Novi rover ima i dva mikrofona pa se cuje i lagani povjetarac.   Happy

Evo jedne sirove slike iz NASA-e. Ovo plavo je neka greskica, ali zato mi je jedan komentar na razvukao osmijeh:

'Tu je bilo jezero', a u glavama našim jezera su  plava.

Wajter raport - Page 9 Fb_img22
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica uto vel 23, 2021 10:04 am

...
Jogurt.

I kavu.  Cool

Ti i skoljka, kak taubeka dva, vi srecni ste bili. Grin
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica uto vel 23, 2021 10:07 am

darla_ je napisao/la:

Kaj i to?!  Shocked

To ti je bolest stresa tako su mi rekli, znas, tak da nemoj ti meni Jeremije, Peremije.

Tehnicki imam preddijabetes, sto bi zacilo isto sto i dijabetes samo se moze regulirati prehranom za sada  Grin. Ne moram se bosti, ne moram piti tablete i tako to.

Procitala sam onaj upis s kavom, cigaretama i dijetalnom prehranom. Hajde se ti, za pocetak, par mjeseci pridrzavaj onog sto su ti napisali pa, onda, vrludaj. E! Happy
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica uto vel 23, 2021 10:17 am

darla_ je napisao/la:

'Kemijski put za sintezu bustera energije' zvuci kao naslov nekog lijepog ASMR videa. Grin

Pa ja sam u biti imala ideju za nesto jace  Laugh.

Ali danas u vrijeme skrinanja ne smijes vise nista napisati, jos zavrsim u buksi zbog zajebancije.

Samo cu reci da sam iz kemije htjela raditi za praktikum iz sinteze kemijskih spojeva, sintezu cocaina, full su me odbili, ne znam zasto  Cry Grin.

To ti je tako kad radis s ljudima koji nemaju ni strasti, ni vizije! k2
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by Tomica uto vel 23, 2021 10:35 am

Na teranskim poljanama, sjeverne hemisfere, u okrilju Mediterana, ponad plaveti Jadrana Grin, spustilo se proljece.  Cujem prolazak kamiona, cvilez kuhinjskih aparata i ljudske glasove izmijesane s pticjim. Upravljam se prema glasanju grlica i crvendaca. Happy U blizini, jedna je amula procvjetala.

-----

but happiness has a shape made of air
it was never owned by anyone
it comes when it will in its own time
Tomica
Tomica

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ sri vel 24, 2021 2:03 pm

Bajum Badum je napisao/la:

pogled na dolinu Neretve sa dna odavno nestalog isušenog Jadranskog mora nakon sto godišnje apokalipse HDZ-a

Laugh Laugh Laugh  ... kako ide ona pjesma samo za tebe u muskom rodu ... ostao si uvijek isti (original mislim da ide ostala si uvijek ista Grin )
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ sri vel 24, 2021 2:06 pm

Procitala sam onaj upis s kavom, cigaretama i dijetalnom prehranom. Hajde se ti, za pocetak, par mjeseci pridrzavaj onog sto su ti napisali pa, onda, vrludaj. E! Happy

Joj Tomice uvijek neki teski zahtjevi od tebe  Cry Grin
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by Gnječ i tvornica čokolade sri vel 24, 2021 5:56 pm

darla_ je napisao/la:

Laugh Laugh Laugh  ... kako ide ona pjesma samo za tebe u muskom rodu ... ostao si uvijek isti (original mislim da ide ostala si uvijek ista Grin )

i Ukrasne figurice su ostali uvijek isti.

gle ovo! rvacka tragedija mentalna! Ukrasne figurice misle da je cjepivo kao vino pa da možeš ko zagorci od 10kg groždja dobiti 100 litara predikatnog vina ili 100 hektolitara bevande i gemišta!

Hrvatski epidemiolozi: Trebamo vaditi više doza cjepiva iz bočica

HRVATSKO epidemiološko društvo objavilo je danas u priopćenju prijedlog za povećavanje kapaciteta cijepljenja u Hrvatskoj.

Predlažu da se iz bočica izvlači više doza te da se produlji interval između prve i druge doze.

"Naš prijedlog je da se službeno odobri administriranje ‘sedme’ doze iz bočice Pfizer cjepiva, odnosno, ‘jedanaeste’ doze iz bočica cjepiva Moderne i AstraZenece. S obzirom na ugovoreni broj doza, odnosno više doznih bočica, sva tri navedena cjepiva koje je ugovorila Republika Hrvatska, izvlačenjem dodatnih doza cjepiva mogli bismo procijepiti oko 300.000 stanovnika više od planiranog broja. To, radi usporedbe, odgovara cjelokupnoj populaciji Zagrebačke županije", stoji u priopćenju.

"Dodatno, promjenom i produljenjem intervala između administriranja dviju doza Pfizer cjepiva s trenutnih najmanje 21 dan, na najdulje 42 dana, dobili bismo ‘dodatne’ doze cjepiva za cijepljenje većeg broja stanovnika prvom dozom, što je u kontekstu potrebe što ranijeg postizanja kolektivnog imuniteta također značajno. Naime, javno su publicirani podaci u kojima se ističe visoka učinkovitost nakon primijenjene prve doze, te ne tako značajno dodatno podizanje imunosti administriranjem druge doze u sadašnjem intervalu od 21 dan", stoji u dokumentu koji potpisuje dr. Miroslav Venus, predsjednik HED-a Hrvatskog liječničkog zbora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-epidemiolozi-trebamo-vaditi-vise-doza-cjepiva-iz-bocica/2256764.aspx

[Vrh] Go down

Postaj by Gnječ i tvornica čokolade sri vel 24, 2021 10:26 pm

ima još rvackih umotvorina:

Rvacki Crveni križ naplaćuje humanitarnu pomoć! onda ta novćana sredstva idu u humanitarne svrhe koje se opet naplaćuju!

Grin Grin Grin scratch

Dno dna u Topuskom: Ljudi su morali platiti da dobiju pomoć od lokalnog Crvenog križa?!

Crveni križ u Topuskom proteklih je dana uzimao novac od ljudi koji su došli po humanitarnu pomoć. Ovu informaciju potvrdilo nam je više neovisnih izvora. Osim toga, 24sata su u posjedu snimki koje prikazuju ulaz u prostor Crvenog križa, a pred kojim osoba sjedi za stolom, zapisuje podatke s osobnih iskaznica ljudi koji su došli po hranu i odjeću te prima njihov novac. Na pitanje zašto se naplaćuje, na snimci odgovaraju da sredstva idu u humanitarne svrhe.

Wajter raport - Page 9 Untitled-design-39-1

https://www.24sata.hr/news/dno-dna-u-topuskom-ljudi-su-morali-platiti-da-dobiju-pomoc-od-lokalnog-crvenog-kriza-747438/galerija-663737

[Vrh] Go down

Postaj by Gnječ i tvornica čokolade sri vel 24, 2021 11:49 pm

ma ima još...Ukrasne figurice su ekstremno destruktivni...

Od doniranih 100 milijuna kn, Vlada će samo 40% dati za obnovu kuća, evo gdje ide ostatak

Više od polovice novca koji su uplaćivali građani i tvrtke dobit će četiri ministarstva

Ogromna sredstva, više od 100 milijuna kuna, koja su na račun državne riznice u akciji "Pomoć za obnovu nakon potresa" uplatili brojni građani i tvrtke iz Hrvatske i inozemstva, kao i međunarodne organizacije i strane vlade, kako doznajemo, samo bi manjim dijelom mogla biti potrošena za obnovu stambenih jedinica građana, a 60 posto novca trebalo bi biti raspoređeno za neke druge svrhe povezane s potresom.

U posjedu smo prijedloga odluke koju je za Vladu pripremilo Ministarstvo financija, a u kojoj se definira na koji će se način rasporediti novac prikupljen donacijama. Prema tom prijedlogu, 40 posto novca, odnosno oko 40 milijuna kuna išlo bi Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje, i to za uklanjanje obiteljskih kuća i gradnju zamjenskih obiteljskih kuća.

Građani i tvrtke su, osim novca za obnovu i pokrivanje troškova mobilizacije, izgleda donirali novac i za robne zalihe, a da toga uopće nisu bili svjesni. Tako bi se i 10 milijuna kuna, odnosno do 10 posto doniranog novca trebalo uplatiti i Ministarstvu gospodarstva, Ravnateljstvu za robne zalihe za pokriće troškova nabave roba u skladu s odlukama Stožera.

Podsjetimo, upravo su Robne zalihe bile najviše kritizirane nakon potresa na Baniji zbog kašnjenja s isporukom pomoći, pa su tako kontejneri i šatori prije stizali i iz najudaljenijih mjesta u Europi, nego iz robnih rezervi. Prema službenim podacima iz siječnja, vrijednost robnih zaliha bila je oko 533 milijuna kuna, od čega se na prehrambene proizvode odnosi 271 milijun kuna, a ne neprehrambene oko 262 milijuna kuna.

Do 20 posto doniranog novca, odnosno 20 milijuna kuna, išlo bi na račun Ministarstva unutarnjih poslova za pokriće troškova fizičkih i pravnih osoba koje su mobilizirane nalogom Ravnateljstva civilne zaštite. Dakle, ovim bi se sredstvima mogle financirati naknade pripadnicima civilne zaštite koji su mobilizirani, ali i različitim tvrtkama koje su sudjelovale u uklanjanju štete nakon potresa.

Riječ je o tvrtkama koje su, primjerice, postavljale šatore, prijevozničkim tvrtkama koje su prevozile mobilne kućice, građevinskim tvrtkama koje su radile na saniranju dimnjaka i krovova, ili koje su angažirale dizalice, ali i o državnoj tvrtki Pleter koja je angažirana da priprema hranu stradalima u potresu, nakon što su to danima radili volonteri, vlasnici i zaposlenici poznatih hrvatskih restorana.

Bez novca ne bi trebalo ostati niti Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. I oni bi mogli dobiti 15 milijuna kuna, i to za obnovu zgrada koje su stradale u potresu. Točnije, do 15 posto doniranih sredstava utrošilo bi se na izgradnju/rekonstrukciju i opremanje ustanova u sustavu socijalne skrbi. Ustanove u sustavu socijalne skrbi su centri za socijalnu skrb, domovi za starije i nemoćne, domovi za djecu, Caritas, Crveni križ, udomiteljske obitelji...

U potresima su, prema izvješćima, potpuno stradala tri objekta ustanova socijalne skrbi, a dva su privremeno neupotrebljiva, među njima i domovi za starije i nemoćne u Petrinji i Sisku. Ministarstvo poljoprivrede pak trebalo bi, prema ovoj odluci, dobiti 15 posto sredstava, odnosno 15 milijuna kuna za potpore poljoprivrednim proizvođačima, u što su uključene i mjere preventivnog cijepljenja i liječenja životinja na Baniji.

Pitali smo Ministarstvo financija da nam pojasni ovu odluku, ali nisu nam odgovorili na konkretan upit već su poručili kako će Vlada uskoro donijeti odluku o preraspodjeli sredstava.

Ministarstvima dozvoljeno koristiti donacije

Vlada je na prošloj sjednici donijela zaključak o financiranju troškova mobiliziranja i nabave robe nakon potresa na Baniji, prema kojemu MUP financira troškove mobilizacije fizičkih i pravnih osoba svojim sredstvima, a Ministarstvo gospodarstva troškove robnih zaliha.

Naznačeno je da se potrebna sredstva mogu osigurati ili preraspodjelama, i to uštedama u sklopu financijskih planova proračunskih korisnika državnog proračuna, ili iz drugih izvora financiranja, poput sredstava EU i donacija. No, Vlada se obvezala da se što veći dio refundira iz Fonda solidarnosti EU.

Wajter raport - Page 9 10264397

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-doniranih-100-milijuna-kn-vlada-ce-samo-40-dati-za-obnovu-kuca-evo-gdje-ide-ostatak-15053217

nice. donacije pojeli uhljebi. ljudi donirajte i dalje

[Vrh] Go down

Postaj by darla_ čet vel 25, 2021 10:42 am

i Ukrasne figurice su ostali uvijek isti.

gle ovo! rvacka tragedija mentalna!  Ukrasne figurice misle da je cjepivo kao vino pa da možeš ko zagorci od 10kg groždja dobiti 100 litara predikatnog vina ili 100 hektolitara bevande i gemišta!

Hrvatski epidemiolozi: Trebamo vaditi više doza cjepiva iz bočica

HRVATSKO epidemiološko društvo objavilo je danas u priopćenju prijedlog za povećavanje kapaciteta cijepljenja u Hrvatskoj.

Predlažu da se iz bočica izvlači više doza te da se produlji interval između prve i druge doze.

"Naš prijedlog je da se službeno odobri administriranje ‘sedme’ doze iz bočice Pfizer cjepiva, odnosno, ‘jedanaeste’ doze iz bočica cjepiva Moderne i AstraZenece. S obzirom na ugovoreni broj doza, odnosno više doznih bočica, sva tri navedena cjepiva koje je ugovorila Republika Hrvatska, izvlačenjem dodatnih doza cjepiva mogli bismo procijepiti oko 300.000 stanovnika više od planiranog broja. To, radi usporedbe, odgovara cjelokupnoj populaciji Zagrebačke županije", stoji u priopćenju.

"Dodatno, promjenom i produljenjem intervala između administriranja dviju doza Pfizer cjepiva s trenutnih najmanje 21 dan, na najdulje 42 dana, dobili bismo ‘dodatne’ doze cjepiva za cijepljenje većeg broja stanovnika prvom dozom, što je u kontekstu potrebe što ranijeg postizanja kolektivnog imuniteta također značajno. Naime, javno su publicirani podaci u kojima se ističe visoka učinkovitost nakon primijenjene prve doze, te ne tako značajno dodatno podizanje imunosti administriranjem druge doze u sadašnjem intervalu od 21 dan", stoji u dokumentu koji potpisuje dr. Miroslav Venus, predsjednik HED-a Hrvatskog liječničkog zbora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-epidemiolozi-trebamo-vaditi-vise-doza-cjepiva-iz-bocica/2256764.aspx

A majketi koja je ovo sprdancija. Jebote Ukrasne figurice su u biti genijalci sjebali su Bill Gatesu cipiranje, toliko razrjedjuju doze, da nanobuti izvrsavaju samoubojstvo  Laugh.

Ali mislim skakati sebi tako u usta. Prvo je bilo da ako se administrira druga doza u roku od 21 dan da je djaba cjepljenje, jer ne djeluje, e sad vec moze na duplo na 42 dana. Najbolje bi bilo da uzmu fiziolosku i lijepo sve pocjepe sa time ljudi bi bili sretni, a oni bi mogli napraviti par milionsku studiju placebo efekta  Laugh Laugh.  Strasno.

Veli moja mama neki dan ja cu doci iz Sibenika da se cjepimo, je reko mozes taman ti je blizu Andrija Stampar pa trci okolo vidis da se uvijek nadje doza vise iz bocice  zubo
darla_
darla_

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics