Wajter raport
+4
bitvica
besposlenpop
Gnječ i tvornica čokolade
darla_
8 posters
Net-forum :: Kultne stvari :: Lounge bar
Stranica 8 / 40.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Wajter raport
Tomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Gnjec, a da postavimo link na onaj forum pa da ga ostali proslijede?
kod kica? stavi samo neznam ni gdje je ona tema potonula valjda je 80 stranica u nazad treba je naći. stavi link.
Ma i ovdje... pa neka nasi citatelji - robotici koje si zaboravio iskljuciti, a koji dovode u zabludu forumski puk s X-a (brojevima: JEDAN), budu milostivi pa proslijede link po ostalim drustvenim mrezama...
a ovaj za pomoć u potresu? evo:
https://potres-banija-2021.forumotion.me/
ali samo Miha je. probao je podijeliti link ali ne jebe ga nitko pol posto, kaže da mu ljudi govore da oni nisu dužni davati osobne podatke a i pitaju ga što je to forum uglavnom, koliko sam uspio skužiti ovi sa banije većina njih su posebna sorta idiota iz najdubljeg mordora.
Znaci, ovaj bi forum trebao posluziti direktnom povezivanju onih koji su u nuzdi i onih koji mogu pomoci.
pa da direktno povezivanje bez posrednika. nema middle man in between države, crvenog križa, caritasa i ostalih monstruma i lopina.
Gnječ i tvornica čokolade- Posts : 1635
Tomica likes this post
Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Gnjec, a da postavimo link na onaj forum pa da ga ostali proslijede?
kod kica? stavi samo neznam ni gdje je ona tema potonula valjda je 80 stranica u nazad treba je naći. stavi link.
Ma i ovdje... pa neka nasi citatelji - robotici koje si zaboravio iskljuciti, a koji dovode u zabludu forumski puk s X-a (brojevima: JEDAN), budu milostivi pa proslijede link po ostalim drustvenim mrezama...
a ovaj za pomoć u potresu? evo:
https://potres-banija-2021.forumotion.me/
ali samo Miha je. probao je podijeliti link ali ne jebe ga nitko pol posto, kaže da mu ljudi govore da oni nisu dužni davati osobne podatke a i pitaju ga što je to forum uglavnom, koliko sam uspio skužiti ovi sa banije većina njih su posebna sorta idiota iz najdubljeg mordora.
Znaci, ovaj bi forum trebao posluziti direktnom povezivanju onih koji su u nuzdi i onih koji mogu pomoci.
pa da direktno povezivanje bez posrednika. nema middle man in between države, crvenog križa, caritasa i ostalih monstruma i lopina.
Okej...
Ugodan dan i novi tjedan svima.
Tomica- Posts : 1263
A da mi umjeato pinkleca na rame, uzmemo kamericu pa sto pjeske, sto vlakovima snimamo mjesta, sela, gradove kojima prolazimo i uljepsavamo dane onima koji ne mogu iz stanova?
Recimo, fora mi je i motorom...
bravo, tomice. eno ja vec snimam i pomalo stavljam na fb. mogu ti reci da ljudi vole. onako spontano, nesto kazem i bog te veselio. snimila sam jednu plantazu i groblje njeno na plazi gdje setam i malo opisala povijest doseljenika na tome mjestu... ili setnju na snijegu ili neki dan saturn/jupiter konstelaciju - betlehemsku zvijezdu... ili mamu kad recitira cica cvorak cuva cetu cavki. ajd molim te snimaj i ti pa da gledamo...
ps. esco ovo sa sibirskim vlakom.... ma toooooooooo. to sam geldala 10x do sada i OBOZAVAM taj dasak avanture u putovanjima vlakom. jedno vrijeme sa cesto isla na relaciji zg - st nocnom linijom... bog ti jadan kakvih sve avanturica tu nisam dozivjela.
ps. esco ovo sa sibirskim vlakom.... ma toooooooooo. to sam geldala 10x do sada i OBOZAVAM taj dasak avanture u putovanjima vlakom. jedno vrijeme sa cesto isla na relaciji zg - st nocnom linijom... bog ti jadan kakvih sve avanturica tu nisam dozivjela.
saritica- Posts : 870
Tomica.Bombadil je napisao/la:A da mi umjeato pinkleca na rame, uzmemo kamericu pa sto pjeske, sto vlakovima snimamo mjesta, sela, gradove kojima prolazimo i uljepsavamo dane onima koji ne mogu iz stanova?
Zlajo. njemu se motor ugasi ako ide manje od 100km/h
saritica je napisao/la:bravo, tomice. eno ja vec snimam i pomalo stavljam na fb. mogu ti reci da ljudi vole. onako spontano, nesto kazem i bog te veselio. snimila sam jednu plantazu i groblje njeno na plazi gdje setam i malo opisala povijest doseljenika na tome mjestu... ili setnju na snijegu ili neki dan saturn/jupiter konstelaciju - betlehemsku zvijezdu... ili mamu kad recitira cica cvorak cuva cetu cavki. ajd molim te snimaj i ti pa da gledamo...
staviti ću još. za sada evo ti jedna lagana šetnja Rovinj-Rovigno Istria
fini su zvuci grada bas, al i nekako je potuzno jer je poluprazno.
saritica je napisao/la:bravo, tomice. eno ja vec snimam i pomalo stavljam na fb. mogu ti reci da ljudi vole. onako spontano, nesto kazem i bog te veselio. snimila sam jednu plantazu i groblje njeno na plazi gdje setam i malo opisala povijest doseljenika na tome mjestu... ili setnju na snijegu ili neki dan saturn/jupiter konstelaciju - betlehemsku zvijezdu... ili mamu kad recitira cica cvorak cuva cetu cavki. ajd molim te snimaj i ti pa da gledamo...
Ta mi se misao vrzma glavom od 2015., a za ono sto bih htjela trebala bih imati kvalitetniju opremu jer car tih videa su i zvukovi (koraka, kise, glasova ljudi), dakle snimanje videa koje bi bilo cim slicnije pravom osjetilnom iskustvu setnji, kretanja, voznji... U medjuvremenu, drago mi je bilo otkriti da su se pojavile takve snimke pa zato razmisljam o nekom osobnijem pristupu, evo taj tvoj nacin je odlican, npr. Jesi li razmisljala otvoriti yt kanal pa ondje postaviti takve ili slicne snimke da to mogu pogledati i oni koji ne koriste FB?
Inace, Gnjec mi je otkrio snimke s voznjom u vlakovima i Rambalaca, tip koji pjesaci Japanom s kamerom na ledjima... Zvukovi su odlicni. Bas se lijepo cuju koraci i okolni zamor.
Evo najnovijeg uploada:
Ja njih dvoje obozavam i pratim na njihovim avanturama pregenijalno priroda i sve ...
darla_- Posts : 1482
Tomica likes this post
saritica je napisao/la:fini su zvuci grada bas, al i nekako je potuzno jer je poluprazno.
možda ti je promaklo, snimano je prošlo ljeto July, 2020. bio je Covid lockdown pa zbog toga nema ni ljudi.
nije, esco, promaklo mi, zato sam i rekla da je tuzno... ovako puste ulice ljeti jos nisu vidjene. mogu mislit al je i domacima to cudno...
'Daan!
Molim vas, napisite je li banner prevelik jer nemam najbolji uvid u njegove proporcije putem moba. :-/
Hvala!
Molim vas, napisite je li banner prevelik jer nemam najbolji uvid u njegove proporcije putem moba. :-/
Hvala!
Dan, banner nije prevelik na kompu je u cosku i bas je lijep
Ja sam jos u depresiji jer sam izvadila 50 krivih radova i ne da mi vaditi nove radove
Ekstremno sam poliena i upravo gledam kemijski put za sintezu bustera energije i mozda bolje da se toga primim
Nista mi se danas ne da, niiiissstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ja sam jos u depresiji jer sam izvadila 50 krivih radova i ne da mi vaditi nove radove
Ekstremno sam poliena i upravo gledam kemijski put za sintezu bustera energije i mozda bolje da se toga primim
darla_- Posts : 1482
Đe toga ima?Tomica.Bombadil je napisao/la:'Daan!
Hvala!
darla_ je napisao/la:Dan, banner nije prevelik na kompu je u cosku i bas je lijep
Hvala na povratnoj informaciji!
'Kemijski put za sintezu bustera energije' zvuci kao naslov nekog lijepog ASMR videa.
besposlenpop je napisao/la:Đe toga ima?Tomica.Bombadil je napisao/la:'Daan!
Hvala!
To ti je ova slika na naslovnici, ispod playera.
Je.Tomica.Bombadil je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Đe toga ima?Tomica.Bombadil je napisao/la:'Daan!
Hvala!
To ti je ova slika na naslovnici, ispod playera.
Sto "je"? Potvrda da vidis banner ili da je prevelik?
Dobro jutro.
Odoh si pristavit' vodu za svoju crnu dragost.
Odoh si pristavit' vodu za svoju crnu dragost.
Sto obicno doruckujete? Doruckujete li uopce?
Razmisljam o lijepoj feti kruha s margarinom i medom. Mljac!
Razmisljam o lijepoj feti kruha s margarinom i medom. Mljac!
Prevelik.Tomica.Bombadil je napisao/la:Sto "je"? Potvrda da vidis banner ili da je prevelik?
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Net-forum :: Kultne stvari :: Lounge bar
Stranica 8 / 40.