Wajter raport
+4
bitvica
besposlenpop
Gnječ i tvornica čokolade
darla_
8 posters
Net-forum :: Kultne stvari :: Lounge bar
Stranica 5 / 40.
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Wajter raport
Nego, Pope, vidim u konzoli da nam je forumotion dostavio novu opciju postavljanja gifova. Pa sad, zelis li da tu opciju stavimo na toolbar? Pitam te jer ih ti nekako najvise i koristis.
Tomica- Posts : 1263
boše, kako sam prasnula u smijačinu nakon ovog drugog linka... baš, baš grleno...Tomica.Bombadil je napisao/la:whisperer je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Cekajte, cu kasnije pisat' i odgovarat'..
Ukratko, gotovo se nista nije dogodilo. Darla i Matza vratile su se na casicu ugodnog razgovora, a mi ostali malo zahebavamo one kojima je ovaj forum strasno nezanimljiv, a opet neprekidno vire jer zive za nokaute (stekat se punio brojkama iznad 30)..
A darli sam samo usputno proslijedila link foruma (kojeg je pogubila) da vidi kako sam ga ofarbala, a ona kao nema interesa piskarati. Još se i začudila da smo svi na životu, kao nije joj na kraj pameti pisati po forumima. Srce ti isusovo, što bi rekao jedan moj... pogle' nereda.
: ))
Prije Darle:
https://www.instagram.com/p/CKq_3WUlWta/?utm_source=ig_web_copy_link
Darla pri ulasku na forum/e:
https://www.instagram.com/p/CKw95FMAa-v/?utm_source=ig_web_copy_link
Gost- Gost
Tomica.Bombadil je napisao/la:Nego, Pope, vidim u konzoli da nam je forumotion dostavio novu opciju postavljanja gifova. Pa sad, zelis li da tu opciju stavimo na toolbar? Pitam te jer ih ti nekako najvise i koristis.
neeeee....najebali smo zasrat će cijeli forum gifovima i graffitima a whisp ga je tek obojala. moram whisp pohvaliti za odličan design foruma ma da sam je već pohvalio ali u sebi sad ću i javno stvarno ima talenta i like it.
Gnječ i tvornica čokolade- Posts : 1635
Escovi robotici ...jebotebog taj Pizdex je stvarno jebeno poremećen.
i sad da ne bi popizdio na faking browser. tekst mi se pojavi odmah a smajlići tek nakon minutu vremena. ako tako nastave razjebavat informatiku vratit ćemo se na dopisnice i poštare.
Stavi, pašta bude ...Tomica.Bombadil je napisao/la:Nego, Pope, vidim u konzoli da nam je forumotion dostavio novu opciju postavljanja gifova. Pa sad, zelis li da tu opciju stavimo na toolbar? Pitam te jer ih ti nekako najvise i koristis.
Tomica likes this post
tako je Pope reci ti njima!besposlenpop je napisao/la:
Jebiga, oće moj broj telefona.
darla_- Posts : 1482
Ostalima imam za reci, kao Matza, vidim ja svi ste vi u biti Pizdexovi ljudi
darla_ je napisao/la:Ostalima imam za reci, kao Matza, vidim ja svi ste vi u biti Pizdexovi ljudi
pazi budaletine Pizdexa mi smo svi njegovi ljudi!? kaj je on matica bo(r)g?
le mac mac je napisao/la:boše, kako sam prasnula u smijačinu nakon ovog drugog linka... baš, baš grleno...Tomica.Bombadil je napisao/la:whisperer je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Cekajte, cu kasnije pisat' i odgovarat'..
Ukratko, gotovo se nista nije dogodilo. Darla i Matza vratile su se na casicu ugodnog razgovora, a mi ostali malo zahebavamo one kojima je ovaj forum strasno nezanimljiv, a opet neprekidno vire jer zive za nokaute (stekat se punio brojkama iznad 30)..
A darli sam samo usputno proslijedila link foruma (kojeg je pogubila) da vidi kako sam ga ofarbala, a ona kao nema interesa piskarati. Još se i začudila da smo svi na životu, kao nije joj na kraj pameti pisati po forumima. Srce ti isusovo, što bi rekao jedan moj... pogle' nereda.
: ))
Prije Darle:
https://www.instagram.com/p/CKq_3WUlWta/?utm_source=ig_web_copy_link
Darla pri ulasku na forum/e:
https://www.instagram.com/p/CKw95FMAa-v/?utm_source=ig_web_copy_link
: ))))
Dosla je da nas zavadi. A mi u bratstvu, jedinstvu i slozi - svatko za sebe.
Bajum Badum je napisao/la:
pazi budaletine Pizdexa mi smo svi njegovi ljudi!? kaj je on matica bo(r)g?
Ne znam, ja sad ste mi svi sumnjivi, pogtovo Whisp koja me namaila tu, sigurno je imla neke tajne namiere
Tomica.Bombadil je napisao/la:
: ))))
Dosla je da nas zavadi. A mi u bratstvu, jedinstvu i slozi - svatko za sebe.
Timice ne pratis na satu, dosla sam maltretirati jadnog Pipojca i nije on nauvan da on to ne vidi, samo ste vi svi naivni, ALI shvatiti ce te jednom, reci ce vama primamona :" a di ste sad?", kad sam vam ja govorio da je ona pozlobna, poljubomorna, po.... nastavi niz
U pravu si, uopce nisam pratila nastavu jer sam eskivirala ta prirodoznanstva, a bit ce i obuku za baratanje admin konzolom pa sad ovako slabasno odjevena na vjetrometini drhturim pred iluzornoscu svijeta. Obmanuse me Esco mjesecnim utrscima. Jasno, da sam poslusala onog mutu Babana koji ne zna srocit' dvije suvisle recenice kad ga se nesto upita ili druga Pizdecija koji se razumije u sve te tehnicke stvari manje od mene, onda ne bih bila naivna...
Znaci kad se otvori neka zgodna tema, odnosno Maca ili ti napisete nesto zanimljivo, broj citatelja na binama u roku od 15 minuta ne poraste zapravo s 10 na 30?! To se znaci ocitava mjesecna aktivnost!?
Gnjec???
Znaci kad se otvori neka zgodna tema, odnosno Maca ili ti napisete nesto zanimljivo, broj citatelja na binama u roku od 15 minuta ne poraste zapravo s 10 na 30?! To se znaci ocitava mjesecna aktivnost!?
Gnjec???
Tomica.Bombadil je napisao/la:U pravu si, uopce nisam pratila nastavu jer sam eskivirala ta prirodoznanstva, a bit ce i obuku za baratanje admin konzolom pa sad ovako slabasno odjevena na vjetrometini drhturim pred iluzornoscu svijeta. Obmanuse me Esco mjesecnim utrscima. Jasno, da sam poslusala onog mutu Babana koji ne zna srocit' dvije suvisle recenice kad ga se nesto upita ili druga Pizdecija koji se razumije u sve te tehnicke stvari manje od mene, onda ne bih bila naivna...
Gnjec???
a šta reć? ako Pizdex kaže da je tako kako on kaže onda je sigurno tako nemre da bidne drukčije može konkurirati bilu gejcu isto kao i baban sa njegovim uber znanjem iz gaslightinga i obmane. uglavnom Pizdex gaslighter, forumski obmanjivač, prodavač magle...pizdek
Pa pokusaj zamisliti da si Baban i pojasni mi jednostavno kako to broj onih koji su trenutno online (prijavljenih i neprijavljenih), zapravo, pokazuje broj ne trenutnih, ne dnevnih, vec mjesecnih aktivnosti!?
Sto to znaci? Ti i ja nismo trenutno ovdje? Ja sam zapravo odjek od ponedjeljka, a ti si mozda onaj od dva petka unatrag?
Sto to znaci? Ti i ja nismo trenutno ovdje? Ja sam zapravo odjek od ponedjeljka, a ti si mozda onaj od dva petka unatrag?
Tomica.Bombadil je napisao/la:Pa pokusaj zamisliti da si Baban i pojasni mi jednostavno kako to broj onih koji su trenutno online (prijavljenih i neprijavljenih), zapravo, pokazuje broj ne trenutnih, ne dnevnih, vec mjesecnih aktivnosti!?
Sto to znaci? Ti i ja nismo trenutno ovdje? Ja sam zapravo odjek iz ponedjeljka, a ti si mozda onaj od dva petka unatrag?
ma lažu. kakvi crni mjesec? da je tako onda da forum broji samo mene koliko sam puta kliknuo na forum u mjesec dana već bi izbrojao 100 tisuća gostiju trenutno online. i to samo da mene broji. brojač ustvari broji koliki je trenutno broj gostiju i logiranih online. odmah čim se netko makne sa foruma tj ugasi tab na kojem ima forum, broj gostiju se smanji istog momenta.
evo što kaže forum za trenutno online:
Podatci su bazirani na aktivnosti korisnika/ca u proteklih pet minuta.
Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Pa pokusaj zamisliti da si Baban i pojasni mi jednostavno kako to broj onih koji su trenutno online (prijavljenih i neprijavljenih), zapravo, pokazuje broj ne trenutnih, ne dnevnih, vec mjesecnih aktivnosti!?
Sto to znaci? Ti i ja nismo trenutno ovdje? Ja sam zapravo odjek iz ponedjeljka, a ti si mozda onaj od dva petka unatrag?
ma lažu. kakvi crni mjesec? da je tako onda da forum broji samo mene koliko sam puta kliknuo na forum u mjesec dana već bi izbrojao 100 tisuća gostiju trenutno online. i to samo da mene broji. brojač ustvari broji koliki je trenutno broj gostiju i logiranih online. odmah čim se netko makne sa foruma tj ugasi tab na kojem ima forum, broj gostiju se smanji istog momenta.
Aha, znaci ti imas otvoreno desetak tabova...
: )))
I da, drug camim-sam-na-forumu-i-uzdisem-pri-pogledu-na-svoje-ljude moze slobodno navratiti ovdje, ima registriran profil. Nece mu kruna past' s junacke glave i srca.
Ali mozda je vec bio, a mi cemo to saznat' tek sljedeci tjedan kad se sinkroniziramo s njime.
Ali mozda je vec bio, a mi cemo to saznat' tek sljedeci tjedan kad se sinkroniziramo s njime.
Tomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:Pa pokusaj zamisliti da si Baban i pojasni mi jednostavno kako to broj onih koji su trenutno online (prijavljenih i neprijavljenih), zapravo, pokazuje broj ne trenutnih, ne dnevnih, vec mjesecnih aktivnosti!?
Aha, znaci ti imas otvoreno desetak tabova...
: )))
mogu imati i 200 otvorenih tabova ali me forum broji samo jednom jer je ista IP adresa. dakle nema varanja. može me forum brojati da sam 2 ako sam istovremeno sa dvije različite IP adrese recimo laptop wifi i android mobitel preko mobilne mreže.
Tomica.Bombadil je napisao/la:I da, drug camim-sam-na-forumu-i-uzdisem-pri-pogledu-na-svoje-ljude moze slobodno navratiti ovdje, ima registriran profil. Nece mu kruna past' s junacke glave i srca.
stavit ćemo mu crveni ćilim iliti red carpet kako i priliči guruima, bogovima a dat ćemo mu i ćebe da se ne prehladi...
A e. Totije poezija. A ne tvoji tići.Tomica.Bombadil je napisao/la:bitvica je napisao/la:Bome poskliznuh se na prolivenu krv. Zamalo vrat ne slomih.Tomica.Bombadil je napisao/la:Btw, fora je ovaj novi pdf. Sad kad vise nickova bude aktivno, a nigdje ne pisu, stekat ce mislit' da se zabavljamo i cerecimo ondje u "ormaru"...
Ono bi bilo šteta ne vidjeti.
Nego, što si ti napravila s rukom? Tetive ili kost?
Meni se nakon početnih bolova i gomile analgetika rame "smrzlo". Mogla sam napraviti pokrete na relaciji od pupka do nosa i ni makac dalje. Oporavak je bio ravno 2 godine... nakon operacije.
A čitam da je i Darlita završila u krevetu, a iz njega može samo uz pomoć muža. Obično bude obrnuto, ali ništa neobično od nje da ide kontra svih prirodnih zakona.
Ima li uopće na forumu još neoštećenih?
Ti uvijek imas tako tecne usporedbe, te gnoj, te krv... da ti se zelucic odmah okrene.
Kao dijete nisam imala puno nocnih mora, ali one koje su se ponavljale uvijek su bile s obezglavljenim.ljudima nagih tijela... Odvratno nesto. Moguce da sam vidjela filmove s giljotiranjem ili odrubljivanjem glava turskim sabljama jer sam znala potajice gledati TV kad mi je bilo izricito zabranjeno.
------
Sjecam se tvojih problema s rukom i koliko si se s time mucila. :-/
Ja sam se samo probudila s jakim bolovima, mislim da otprilike znam sto je, vjezbam s njom svakodnevno, odnosno trudim se ne drzati je u istom, manje bolnom polozaju, pijem analgetike i posebne tablete za to sto se pojavilo.. I cekam da prodje. :-/
Jutros mi je bilo bolje pa sam, kao i Darla, odmah krenula s onime sto nisam smjela. Onda sam odlucila oprati i kosu pa je bilo... frc... zestoko probadanje od kojeg su i suze krenule na oci. Nista, primirila sam se opet.
Cini se da smo svi isti. Cim je malo bolje, uuupri! Treba nadoknadit' propusteno
Moja pomaže očuvati vitku liniju.
Može biti od lošeg položaja pri spavanju (što bi bila najbolja opcija među lošima) ili nakupljanja kalcija u ramenu.
Ako nisi povrijedila ni tetive ni kost, nemoj ni slučajno mirovati, jer će ti se smrznuti rame, a onda ćeš proći kroz bezbroj i te kako bolnih fizioterapija. Ja sam ih imala ravno 150
Odmah kreni s vježbanjem. Boli, ali ćeš se spasiti kasnijih muka. Ima sjajnih a jednostavnih vježbica uz dovratak vrata. Potraži na jubitu. Vidjet ću i ja ima li što slično onom što su meni radili.
bitvica- Posts : 161
Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:I da, drug camim-sam-na-forumu-i-uzdisem-pri-pogledu-na-svoje-ljude moze slobodno navratiti ovdje, ima registriran profil. Nece mu kruna past' s junacke glave i srca.
stavit ćemo mu crveni ćilim iliti red carpet kako i priliči guruima, bogovima a dat ćemo mu i ćebe da se ne prehladi...
Pa, iskreno, ne znam sto glumata. Kao da mu netko brani da pise i ovdje .. Ili pak dodje citati.
Usput, da, Sarita nisam znala da te je pas napao! O_O Drago mi je da ste dobro.
Sjecam se da si prije nekoliko godina imala slicnu situaciju. Isti susjedi?
bitvica je napisao/la:A e. Totije poezija. A ne tvoji tići.Tomica.Bombadil je napisao/la:bitvica je napisao/la:Bome poskliznuh se na prolivenu krv. Zamalo vrat ne slomih.Tomica.Bombadil je napisao/la:Btw, fora je ovaj novi pdf. Sad kad vise nickova bude aktivno, a nigdje ne pisu, stekat ce mislit' da se zabavljamo i cerecimo ondje u "ormaru"...
Ono bi bilo šteta ne vidjeti.
Nego, što si ti napravila s rukom? Tetive ili kost?
Meni se nakon početnih bolova i gomile analgetika rame "smrzlo". Mogla sam napraviti pokrete na relaciji od pupka do nosa i ni makac dalje. Oporavak je bio ravno 2 godine... nakon operacije.
A čitam da je i Darlita završila u krevetu, a iz njega može samo uz pomoć muža. Obično bude obrnuto, ali ništa neobično od nje da ide kontra svih prirodnih zakona.
Ima li uopće na forumu još neoštećenih?
Ti uvijek imas tako tecne usporedbe, te gnoj, te krv... da ti se zelucic odmah okrene.
Kao dijete nisam imala puno nocnih mora, ali one koje su se ponavljale uvijek su bile s obezglavljenim.ljudima nagih tijela... Odvratno nesto. Moguce da sam vidjela filmove s giljotiranjem ili odrubljivanjem glava turskim sabljama jer sam znala potajice gledati TV kad mi je bilo izricito zabranjeno.
------
Sjecam se tvojih problema s rukom i koliko si se s time mucila. :-/
Ja sam se samo probudila s jakim bolovima, mislim da otprilike znam sto je, vjezbam s njom svakodnevno, odnosno trudim se ne drzati je u istom, manje bolnom polozaju, pijem analgetike i posebne tablete za to sto se pojavilo.. I cekam da prodje. :-/
Jutros mi je bilo bolje pa sam, kao i Darla, odmah krenula s onime sto nisam smjela. Onda sam odlucila oprati i kosu pa je bilo... frc... zestoko probadanje od kojeg su i suze krenule na oci. Nista, primirila sam se opet.
Cini se da smo svi isti. Cim je malo bolje, uuupri! Treba nadoknadit' propusteno
Moja pomaže očuvati vitku liniju.
Može biti od lošeg položaja pri spavanju (što bi bila najbolja opcija među lošima) ili nakupljanja kalcija u ramenu.
Ako nisi povrijedila ni tetive ni kost, nemoj ni slučajno mirovati, jer će ti se smrznuti rame, a onda ćeš proći kroz bezbroj i te kako bolnih fizioterapija. Ja sam ih imala ravno 150
Odmah kreni s vježbanjem. Boli, ali ćeš se spasiti kasnijih muka. Ima sjajnih a jednostavnih vježbica uz dovratak vrata. Potraži na jubitu. Vidjet ću i ja ima li što slično onom što su meni radili.
150?! Fiju-fic! Prije i nakon operacije?
Sjecam se da je operacija bila u toplijim mjesecima pa ti je ljeti more pomoglo.
Hvala na savjetu! Nisam se uopce sjetila potraziti vjezbice na yt-u. Imam ih na papiru id ranijih tetinih terapija.
Znas li sto mi je zanimljivo? Desnjakinja sam ali tek sad vidim koliko se cesto koristim lijevom rukom, njome vise i tipkam uobicajeno pa je i sada pokusavam uposliti. I to zavrsi s bolovima.
.
Zelim ti odlican vikend!
I svima ostalima!
Laku noc...
Tu se na dvie theme i tam na jednoj prenose misli s jednoga na drugi vorum, iako za to i tu i tam, postoje posebne theme.Tomica.Bombadil je napisao/la:I da, drug camim-sam-na-forumu-i-uzdisem-pri-pogledu-na-svoje-ljude moze slobodno navratiti ovdje, ima registriran profil. Nece mu kruna past' s junacke glave i srca.
OK, neću optuživat Darlu da je to pokrenula, iako se vidi da uživa u ponovom otkriću forumarenja ko malo prase prvi put u blatu.
Al me fascinira kak se ostalima vergla stalno ista melodija ko ove sa Suadinog razglasa?
Negdje usred ovoga sam pital jel kanite konačno počet sa svađom, al izgleda, niš od toga ... sve neke trač-partije u granicama pristojnosti.
Mislim, OK, legitimno je, al brate, zabole glava, dobro je dok ne pređe na zube i zapletaj creva ...
joj boze tomice i bitvice pa sta je ovo, dje god citam nesto se nekom desilo. lasta bolesna, darli otkazala ledja, prije par mjeseci explozija u becu.... jeste li dobro vas dvije? zelim vam da se sto prije oporavite... za bitvicu sam znala da je imala problema ali za tebe evo sad procitah... pusa vam objema... ja sam sada dobro... moj napad je bio brutalan ali sad je ok... inace dosla sam na ovu temu s namjerom da procitam o svom imenu... ti rece da je na 39oj str ali ima samo pet strana... mozda si mislila na onaj forum tamo? wajter? eno bas sam napisala kako sam senilna i ne mogu se vise snaci dje sta... ispadam iz forme... ajd valjda cu nekada naletjeti... pusa svima i deder brzo da ste se oporavile... i pazite se prevelikog tipkanja na compu... to najvise problema donosi - carpal tunnelTomica.Bombadil je napisao/la:Bajum Badum je napisao/la:Tomica.Bombadil je napisao/la:I da, drug camim-sam-na-forumu-i-uzdisem-pri-pogledu-na-svoje-ljude moze slobodno navratiti ovdje, ima registriran profil. Nece mu kruna past' s junacke glave i srca.
Pa, iskreno, ne znam sto glumata. Kao da mu netko brani da pise i ovdje .. Ili pak dodje citati.
Usput, da, Sarita nisam znala da te je pas napao! O_O Drago mi je da ste dobro.
Sjecam se da si prije nekoliko godina imala slicnu situaciju. Isti susjedi?
saritica- Posts : 870
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Net-forum :: Kultne stvari :: Lounge bar
Stranica 5 / 40.